Specialiteiten & Bijzondere expertises | Privjet

Specialiteiten en bijzondere expertises

Op onze Homepagina kun je kennis maken met het team. Daar lees je ook al heel wat over onze specialiteiten en speciale kennisgebieden.

Zaakvoerster Taissa Majieva kent alle ins-and-outs van interculturele bemiddeling en weet die ook in een zakelijke context toe te passen. Ook in moeilijke dossiers. Zowel in de medische sector, weer ze al meer dan 10 jaar ervaring heeft als intercultureel bemiddelaar aan het UZ Gent, als in de zakelijke sector, zijn de basisprincipes van bemiddeling hetzelfde: altijd discreet blijven, nooit oordelen, nooit veroordelen, altijd alle pistes openhouden.

Met Annelies de hertogh en Els de Roon Hertoge hebben we ook twee kleppers in huis op het vlak van vertaling tot zelfs literaire vertaling. Annelies en Els werken geregeld in tandem en hebben al menig Russische boekvertaling op hun naam, zowel fictie als non-fictie.

Mede-zaakvoerder Ludo Verhaeige is dan weer een allround communicator die elk project op gang trekt en schraagt waar nodig.

Встречают по одëжке, провожают по уму ~Wanneer je elkaar ontmoet, beoordeel je de kleren. Pas wanneer je afscheid neemt, beoordeel je het verstand.

Referenties