Vertaling van offertes en aanbestedingen in het Russisch | Privjet

Vertaling van offertes en aanbestedingen in het Russisch

Het Gentse havenbedrijf Steuler-CTI produceert polymeerbetonbaden voor metaalzuivering die ze in alle uithoeken van Europa en zelfs de hele wereld leveren. Een ingenieus en technisch nicheproduct dat ook tot in Rusland wordt geleverd.

Wanneer de Russische markt lonkt, springt Privjet bij met de aanbestedingen en offertes. Van de administratieve attesten en formele documenten tot de technische inhoud van de bestekken.

Topservice in het Russisch, ook tegen de klok

Dergelijke dossiers en offertes indienen, is vaak een race tegen de klok, maar Privjet racet dan gewoon mee met de klant. 'Bedankt om dit steeds zo snel voor ons te doen. Topservice, waarvoor onze oprechte dank', onderstreept production director Koen Vanden Broecke.

Offerte of aanbesteding indienen voor de Russische markt?

Weinig grote projecten worden in de Russischtalige regio's gegund zonder een Russische versie. Engels kan wel, maar daarnaast is vaak ook een Russische versie nodig (al is het soms maar als formaliteit). Geen nood: Privjet stoomt alle documenten klaar. Neem contact op met info@privjet.be of bel ons op 09 329 02 73.